Rabarbarų pyragas su karameline plutele
Produktai:
* 3/2 puodelio rudojo cukraus
* 1/2 puodelio minkšto sviesto
* 2 kiaušiniai
* 1 arb. š. vanilės esencijos
* 2 puodeliai miltų
* 1/2 arb. š. druskos
* 2 arb. š. sodos
* 1/2 puodelio pasukų
* 2 puodeliai stambiai susmulkintų rabarbarų (naudojau ~4-5 stiebus)
Trupiniams:
* 1/2 puodelio rudojo cukraus
* 2/3 puodelio miltų
* 5 Š. minkšto sviesto
* 1 arb. š. cinamono
1. Ištrinti kartu sviestą su cukrumi, įmaišyti kiaušinius ir vanilę.
2. Kitame inde išsijoti kartu miltus, druską, kepimo miltelius.
3. Sausus produktus po truputį įmaišyti į kiaušinių masę.
4. Per 2 kartus įmaišyti pasukas.
5. Į masę įmaišyti rabarbarus.
6. Trupiniams skirtus produktus maišyti/trinti iki, žinoma, trupinių pavidalo.
7. Pyrago tešlą suversti į sviestiniu popieriumi išklotą arba sviestu išteptą formą. Ant viršaus paskleisti trupinius. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.
Nori nuvilsiu tave ir nebeturėsi kuo skųstis - pas mane tik 6 egzaminai :D
AtsakytiPanaikintiMano galvą ir slegia egzaminai, bet kaip ir Mademoiselle net 6! O receptų galybė prisikaupę, bet nėr kada sudėt, tik va kartais kyštėliu nosį į blogosferą pasižvalgyt,o po to toliau mokytis. Sėkmės sesijoje! ;)
AtsakytiPanaikintikaip as nepavydziui jums... ir pavydziu sau kad jau baigus visus situos mokslus :P Nieko, ateis geresni laikai ir jusu kiemus !
AtsakytiPanaikintio pyragas nuostabiai skaniai atrodo!
labai netgi neblogai gavosi. aciu
AtsakytiPanaikintiech, koks bendrumo jausmas apima paminėjus tą žodį iš E raidės... Na taip, su ironija tik 4 egzaminai, nes viena pažįstama tik 10 apturės :/
AtsakytiPanaikintiVisoms (beveik ;)) susikaupimo, gerų rezultatų ir rasti laiko pasilepinti skaniais pyragais :)