2011 m. sausio 4 d., antradienis

kaip aš vėluoju

Labai daug kur pavėlavau šiame internetiniame maisto pasaulyje. Ir kalėdinių receptų vis dar nesudėjau (tiesą sakant, net ir prieškalėdiniai vis dar eilėje), ir Languotos prijuostės tema nepasipasakojau, ir dar net nepasveikinau su jau praėjusiomis šventėmis... Jau, rodos, netgi buvau susiruošusi suspėt, bet tai apšvietimas virtuvės kampeliui nufotografuoti per prastas, tai reikia keletą dienų sėdėti prie vaišių stalo su artimaisiais, tai ima ir nebeveikia kompiuterinė pelė ?

Žodžiu. Sveikinu su praėjusiomis šventėmis, dėkoju visiems, kurie paskaito ar net kartais kažką iš čia pagamina, taip pat dėkoju už virtualiai kartu dar vienus praleistus metus tiems žmonėms, kurie mielai dalinasi savo virtuvės potyriais ir leidžia iš jų mokytis, mokytis... Te atėję metai būna bent jau tokie pat geri, kokie praėję 2010ieji :)
Norėjau aprašyti ir savo kelionę į Paryžių, bet matyt tai jau padarysiu praėjus pirmajam egzaminui po kelių dienų... Taigi, laukit daug istorijų, skanių nuotraukų ir receptų.
to be continued...

3 komentarai:

  1. Lauksim :) Labai smagu Tavo įrašus skaityti! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su Naujaisiais:)
    Ir kaip liaudies išmintis sako- geriau vėliau nei niekada, todėl lauksim receptų :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai lauksiu tavo kelionės pasakojimo :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...