Kažkada nutariau vėl pažaisti su krevetėm. Kad ir vėl nereikėtų klaidžioti po interneto platybes, nutariau pasinaudoti seniau išsisaugotu visai neblogu receptu. Anksčiau analogišką troškinį dariau su avinžirniais, kuris man patiko, tad žinojau, jog ir dabar bus skanu. Palyginimui, maniškis teigė, jog anksčiau gamintos krevetės buvo įdomesnio skonio, na, o man abu patiko, labiau netgi šis, nes buvo aštresnis.
Kadangi receptas iš lietuviško blogo, jokių radikalių pakeitimų nepadariau (garstyčių milteliai vietoj sėklų, ir karis vietoj ciberžolės, tikiuos, per daug neiškreipė originalaus skonio?), tad tiesiog dedu dar vieną naktinę nuotrauką ir nuorodą... :) Ačiū autorei už skanaus recepto pasidalinimą :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą