tag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post823257576442910597..comments2023-10-11T23:57:23.637+03:00Comments on Kažkas valgomo: Biscotti su pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmisEglėhttp://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-29176853608967596792012-05-22T01:34:45.831+03:002012-05-22T01:34:45.831+03:00kažkada bandžiau kepiniui naudoti greipfrutų žieve...kažkada bandžiau kepiniui naudoti greipfrutų žievelę, bet vaisius buvo ganėtinai minkštas, nelabai man ten kas nusitarkavo.. matyt reikės bandyt dar kartą :)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-83741450570514666962012-05-22T01:33:28.155+03:002012-05-22T01:33:28.155+03:00prieš porą metų kaip tik dovanojau juos kalėdoms ;...prieš porą metų kaip tik dovanojau juos kalėdoms ;) man jie patinka tuo, kad ilgai gali stovėt, nesusitrina transportuojant ir tinkami valgyti bet kur, bet kada :>Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-24651889267971216102012-05-18T07:57:21.872+03:002012-05-18T07:57:21.872+03:00Nuostabiai atrodo. Jiems labai puikų aromatą sutei...Nuostabiai atrodo. Jiems labai puikų aromatą suteikia greipfruto žievelė - pabandyk ;)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-56890234903194611882012-05-17T22:17:55.526+03:002012-05-17T22:17:55.526+03:00Aš irgi labai panašius kepu, ypač, artėjant Kalėdo...Aš irgi labai panašius kepu, ypač, artėjant Kalėdoms, nežinau, kodėl, bet jie turi tą gerąją dvasią, gal dėl mirkymo į arbatą :)Simonahttp://mukatanas.blogspot.com/noreply@blogger.com