tag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post1145997707705428890..comments2023-10-11T23:57:23.637+03:00Comments on Kažkas valgomo: Šokoladiniai sausainiai su šokolado gabaliukaisEglėhttp://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-44164189292996983932012-09-22T19:40:33.874+03:002012-09-22T19:40:33.874+03:00Labai ačiū! Bėgu kept:PLabai ačiū! Bėgu kept:PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-31424029673991426282012-09-22T19:36:01.389+03:002012-09-22T19:36:01.389+03:00minkštesnius, tąsesnius sausainius galima gauti pa...minkštesnius, tąsesnius sausainius galima gauti papildomai pridėjus kiaušinio trynį ar šiek tiek padauginus sviesto (tokiu atveju labai svarbu gerai atšaldyti tešlą ir dėti į ypač gerai įkaitintą orkaitę). Taip pat tąsesni išeina naudojant tamsų cukrų, kuo tamsesnis, tuo geriau (idealiausiai matyt būtų tamsusis muscovado). Ir dar kartą pasikartosiu: išimti iš orkaitės, kai sausainiai dar minkšti, užsidėjusi tik plutelė :)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-39089326491852827642012-09-22T18:56:12.179+03:002012-09-22T18:56:12.179+03:00Sveika, kaip pasidaryti sausianius, kad būtų minkš...Sveika, kaip pasidaryti sausianius, kad būtų minkštesni, be to ką paminėjai? Gal mažiau miltų dėt, bet tada ištištų...:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-82563256675483402422012-05-20T13:44:58.005+03:002012-05-20T13:44:58.005+03:00nieko labai blogo neatsitiks, skonis bus mažiau ka...nieko labai blogo neatsitiks, skonis bus mažiau karamelinis, bet sausainiai iškeps normaliai ir bus tikrai valgomi :)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-57855269425067496612012-05-20T12:01:04.726+03:002012-05-20T12:01:04.726+03:00o galima vietoje rudojo cukraus dėti paprastą,ar k...o galima vietoje rudojo cukraus dėti paprastą,ar kažkaip pasikeistų spalva ir skonis?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-78946691883957334162011-11-22T13:38:45.997+02:002011-11-22T13:38:45.997+02:00Ne tokie skanus gavosi, kaip tavo nuotraukoje :D b...Ne tokie skanus gavosi, kaip tavo nuotraukoje :D bet vistiek niekas nepatikejo kad as kepiau chichichi. Miltu gal per mazai idejau, nes man pradejus kepti istezo siek tiek ir gavosi ne grobleti kaip pas tave, o lygiai nubege. ir dar be kepimo popieriaus kepiau, tik skarda aliejum istepus, tai apacia prilipo biskuciuka. Aciu uz receptuka!Karolisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-78638049378334241472011-11-20T14:33:22.133+02:002011-11-20T14:33:22.133+02:00Nuostabūs ir tikrai itin šokoladiniai sausainiukai...Nuostabūs ir tikrai itin šokoladiniai sausainiukai! Dabar garuoja ant stalo, visi namai kvepia šokoladu ir mėgaujamės su šeima. Kartosiu, be abejo, dar nekartą. Rašausi savo receptų knygutėn ir pavadinu "Labai šokoladiniai Eglės sausainiai"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-88391803734386713882011-09-26T21:48:00.309+03:002011-09-26T21:48:00.309+03:00na, manau, viskas priklauso nuo skonio (man pieniš...na, manau, viskas priklauso nuo skonio (man pieniškas šokoladas per saldus) ir, žinoma, šokolado kokybės :) svarbiausia žinot ko nori ir pagal save pasikoreguot receptą ;)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-9765150313529471972011-09-26T21:34:34.158+03:002011-09-26T21:34:34.158+03:00ką tik iškepė tokie sausainiai su pienišku šokolad...ką tik iškepė tokie sausainiai su pienišku šokoladu. kažkodėl manau, kad su juodu jie ne tokie skanūs, o dar ir kartūs :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-7488416065963481902011-09-21T18:08:14.468+03:002011-09-21T18:08:14.468+03:00Atrodo labai skaniai, o niekas nebandėt juodojo šo...Atrodo labai skaniai, o niekas nebandėt juodojo šokolado keisti baltuoju ar pieniniu? Nes deja nelabai mėgstu juodąjį-jis kartus, o nenoriu, kad sausainiai būtų tokie.:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-27281062731500075462011-09-18T19:28:56.583+03:002011-09-18T19:28:56.583+03:00drąsiai galima keisti baltuoju :)drąsiai galima keisti baltuoju :)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-66615189929400577642011-09-16T13:20:42.961+03:002011-09-16T13:20:42.961+03:00o galima vietoj rudojo cukraus dėti baltąjį?o galima vietoj rudojo cukraus dėti baltąjį?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-70416617669048562752011-03-31T20:26:42.337+03:002011-03-31T20:26:42.337+03:00Šiandien pabandžiau iškepti. Tai gavosi tikrai gar...Šiandien pabandžiau iškepti. Tai gavosi tikrai gardūs :) Rytoj vėl darysiu... Mmmm skanumėlis :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-71285990635620703752011-03-26T15:38:43.075+02:002011-03-26T15:38:43.075+02:00Labai skanu. Tobulai gavos, tokie viduj minšti. ač...Labai skanu. Tobulai gavos, tokie viduj minšti. ačiū už receptą.!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-47339422270050090192011-03-11T00:14:44.837+02:002011-03-11T00:14:44.837+02:00reikėjo pasiskaityti ankstesnę krūvą komentarų ir ...reikėjo pasiskaityti ankstesnę krūvą komentarų ir atsakymus į juos.. būtų pravertę :) sunku įvertint nemačius viso proceso, bet gal dar ir kiaušiniai buvo labai dideli, nes aš dažniausiai naudoju vidutinius.. bet čia tik spėjimas. greičiausiai bėda su miltaisEglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-67342434194693331932011-03-10T22:34:44.245+02:002011-03-10T22:34:44.245+02:00Man jie gavosi minkšti kaip pyragas.. :-)) ar taip...Man jie gavosi minkšti kaip pyragas.. :-)) ar taip gerai yra??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-10329032139835392212011-03-08T21:03:12.343+02:002011-03-08T21:03:12.343+02:00kažkada mačiau maximoj, bet kaina fantastinė, tad ...kažkada mačiau maximoj, bet kaina fantastinė, tad neverta.. Kaip minėjo pirmosios komentatorės, o ir mano vėlesnė patirtis parodė, kad praktiškiausia ir lengviausia tiesiog supjaustyti šokoladą gabalėliais aštriu peiliu. Išsilydžius tikrai nėra jokio skirtumo, kokios tiksliai formos tas gabalėlis buvo :)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-54591260367640159362011-03-08T20:54:36.693+02:002011-03-08T20:54:36.693+02:00O kur būtų galima gauti juodojo šokolado gabaliukų...O kur būtų galima gauti juodojo šokolado gabaliukų (lašelių)?? :-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-34698430388280206222011-01-23T16:51:49.823+02:002011-01-23T16:51:49.823+02:00ne, tešla turėjo būti minkšto plastelino konsisten...ne, tešla turėjo būti minkšto plastelino konsistencijos, formuojama rankomis ar bent jau šaukštais. Jei tešla per daug lipni, padeda jos šaldymas, ką ir šiaip rekomenduoju bet kuriuo atveju.<br />Patirtis virtuvėje būtų pasufleravus, kad jei tešla atrodo per skysta, miltų reikia įdėti daugiau, bet, matyt, patirties nelabai yra. Tokiais atvejais pirmi blynai ar sausainiai ne visada iškepa tokie, kokių nori, deja. <br />Sausainiai turi būti sausainiški, tai yra, sausi, trapūs. Priklausomai nuo kepimo laiko, dar gali būti viduje šiek tiek tąsūs. Bet nebūtinai.<br />Belieka mokytis iš savo klaidų ir bandyti, bandyti, bandyti. Sėkmės.Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-18961125684539264212011-01-21T11:21:22.166+02:002011-01-21T11:21:22.166+02:00Ar tesla turejo buti skysta? KAip iskepiau juos ma...Ar tesla turejo buti skysta? KAip iskepiau juos man gavosi jie kietoki , o jie turetu buti minksti ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-30339415943713654312010-12-07T21:08:38.365+02:002010-12-07T21:08:38.365+02:00p.s. stiklinė - 240 mLp.s. stiklinė - 240 mLEglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-78695362532738592010-12-07T21:07:36.273+02:002010-12-07T21:07:36.273+02:00ne, todėl kad per mažai miltų. 400g - tai beveik 3...ne, todėl kad per mažai miltų. 400g - tai beveik 3,5 stiklinės miltų.. Nežinau, kaip galėjo išeiti skysta su tiek oOEglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-39114195404595678762010-12-07T20:41:34.243+02:002010-12-07T20:41:34.243+02:00krc, mn tesla isejo lb skysta, ir iskepe kaip pyra...krc, mn tesla isejo lb skysta, ir iskepe kaip pyragas.... gal todel kad paprasta cukru dejau ? o ne rudaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-69140236894597542852010-12-07T20:08:09.946+02:002010-12-07T20:08:09.946+02:00yep, iš tikrųjų :))) kakavą išsijoti kartu su milt...yep, iš tikrųjų :))) kakavą išsijoti kartu su miltais :)<br />tikiuosi, viskas pavyks ir patiks.... :)Eglėhttps://www.blogger.com/profile/13904193164714242881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6232441229826354903.post-74921500428186919732010-12-07T18:30:32.263+02:002010-12-07T18:30:32.263+02:00As dabar issiunciau nupirkti teti ingrediantu ;D o...As dabar issiunciau nupirkti teti ingrediantu ;D o kaip su kakava, ka su ja daryti ? neparaset kada ja idet :)Anonymousnoreply@blogger.com